• page_head_Bg

WPC WALL PANEL—fortsæt den traditionelle skønhed i Kina

WPC vægpanel

Træets naturlige tekstur kan altid kombineres med selve husets kulde og hårdhed, hvilket gør huset tilgængeligt og elegant.Menneskeskabte ting og naturlige ting er smeltet sammen, som et rige af harmoni mellem mennesket og naturen.

 

Wpc-vægpanelet er fastgjort til husets overflade, som en enkel og naturlig belægning, med forskellige former.I henhold til de forskellige former kan den være reguleret, omskiftelig, uordnet og velordnet og vise temperament og elegance.Mennesker, natur og arkitektur præsenterer en harmonisk og stille skønhed.Trægitteret, der rører sjælen, udstråler et smart temperament.

temperament
temprament
tempeent

Brugen af ​​wpc vægpanel er en ny trend nu.Dens unikke naturlige tekstur ved at vende tilbage til naturen er tæt forbundet med dens alsidige egenskaber og dens høje æstetiske værdi.

Den samlede ujævnhed af wpc-panelet mister ikke sin æstetiske værdi.Det kan godt blandes med forskellige stilarter.Som en udsmykning kan den fremhæve sin tekstur.I kinesisk klassisk kultur er det vigtigt at være vandret og lodret.WPC, som er ekstremt firkantet og har regelmæssige rytmer, er også meget smukt, når det bruges i rumlofter.

rumlofter

Forskudt kollision, orden i uorden, chik og temperament, tilføjelse af indbygget lys i gitter, rummet er pænt og blødt. Lyset strækker sig fra loftet til den store gulv-til-loft vinduesgardinvæg, som et perlegardin, og lyset passerer gennem glasset dør og kommer ind i rummet, reflekterer over rummet, forsigtigt rislende.

plads

Indlægstid: 11-jun-2022